Kategorier
Annat

Fibercement för snyggt och stabilt byggande

Med fibercement får du ett snyggt material som kan användas både inomhus och utomhus samt till tak. Det är slitstarkt och kombinerar estetik och styrka till en lysande lösning för dig.

Cement kan kännas lite grått och tråkigt. Visst, det är där men det kan vara rätt bräckligt beroende på hur tunt du vill ha det. För arkitekter innebär materialet vissa begränsningar då du kanske är trött på att göra stora tjocka cementklossar som står som stickor i ögat på folk som passerar både utomhus och inomhus. Fibercement kan vara lösningen på detta. Med fibercement kan du göra tunnare cementskivor som är betydligt snyggare och dessutom starkare än vanlig cement. Det bästa av båda världar helt enkelt. Du vill ju bygga snyggt då vi mår bättre av att vistas i vackra miljöer men samtidigt så får man aldrig kompromissa med materialet man bygger av då det kan innebära säkerhetsrisker. Fibercement är det du har sökt efter!

Multifunktionellt fibercement

Fibercement är slitstarkt och tåligt och kan användas utomhus där det står emot det karga skandinaviska vädret och inomhus där det är snyggt och tåligt till att hålla upp väggar. Det kan till och med användas till taket då det är lättare än vanlig cement och kan göras tunnare utan att förlora styrka och tålighet. Så för dig som är arkitekt eller du som vill bygga snyggt utan att kompromissa på styrkan så är fibercement lösningen. Välj fibercement för ditt nästa projekt så blir det perfekt!